Χαμένα δελτία σε Europa League και σε αγώνες σαββατοκύριακου


Γειά σας φίλες και φίλοι του Morebet.gr καλή εβδομάδα να έχετε δυστυχώς η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ άσχημη στοιχηματικά για τις προβλέψεις του Morebet.gr και πήγαμε κουβά αν και η εβδομάδα είχε ανοίξει με ταμείο με την στήλη διπλή ευκαιρία πατήστε εδώ για να δείτε την σχετική ανάρτηση αλλά μετά δεν είχαν την ίδια συνέχεια στο Europa League ο Λύκος αλλά και τα Χηνάρια και άσχημα πήγε και το σαββατοκύριακο με τα προγνωστικά του Λύκου 
Πατήστε εδώ για να δείτε τα προγνωστικά του Λύκου 
Πατήστε εδώ για να δείτε τα προγνωστικά από τα Χηνάρια 

αυτά λοιπόν και πάλι καλή εβδομάδα να έχετε τα λέμε σύντομα με νέα προγνωστικά για το σαββατοκύριακο 

morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις