ΚΟΥΒΑΣ:Με ένα γκόλ στο 81ο λεπτό χάλασε η δυάδα από τα "Χηνάρια"


Γειά σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του Morebet.gr 
Χθές με ένα γκόλ που πέτυχε η Χάβρη στο 81ο λεπτό χάλασε την δυάδα που δώσανε τα "Χηνάρια"και όσοι ακουλούθησαν και τρόπο παιξίματος που που προτείναμε πήρανε πίσω τα χρήματα τους ,αν δεν μπορείς να έχεις κέρδος φυσικά είναι καλύτερα να μην χάνεις   Πατήστε εδώ για να δείτε την δυάδα που δώσανε τα "Χηνάρια"
αλλά δυστηχώς πήγαμε κουβά με την δυάδα του σαββατοκύριακου που δεν πέρασε κανένα ματς για να δείτε την σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ  
Θέλουμε να γνωρίζεται στόχος μας εδώ στο Morebet.gr είναι να σας πηγαίνουμε όσο συχνότερα γίνεται στο ταμείο για αυτό δεν θα γράφουμε μόνο τις επιτυχίες  μας αλλά και τις αποτυχίες μας εμείς συνεχίζουμε για ακόμη καλύτερες προβλέψεις και περισσότερα κέρδη για εσάς ευχαριστούμε για την στήριξη σας 

morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις