Χηνάρια :Για σήμερα Δευτέρα 2 ακόμη Χηνάρια απο το Morebet.gr


Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι 
Η στήλη τα Χηνάρια απο το Morebet.gr έχουν σήμερα να σας προτείνουν άλλα 2 Χ ένα είναι απο το δικό μας Ελληνικό πρωτάθλημα και το άλλο απο το πρωτάθλημα Β Γαλλίας ας δούμε ποια είναι τα παιχνίδια 
επισης προτείνουμε σαν τρόπο παιξίματος για κάλυψη να παίξουμε και το κάθε παιχνίδι μονό αποδεκτό σε περίπτωση αν δεν περάσει το 1 απο τα δύο παιχνίδια να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω οπως για παράδειγμα 10 ευρώ παίζουμε το κάθε παιχνίδι και 10 ευρώ και τα 2 παιχνίδια μαζί σε ένα δελτίο καλή συνέχεια και καλά κέρδη φίλες και φίλοι και μέινετε συντονισμένοι στο Morebet.gr 

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 
ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   Χ
ΧΑΒΡΗ - ΣΟΣΟ                Χ 

morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις