Νέο Ταμείο από τον λύκο


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Morebet.gr 
Με ταμείο από τον λύκο κλείνει και αυτό το σαββατοκύριακο με δυάδα από Γαλλία και Αγγλία με ενδεικτική απόδοση 2.8 αφού πέρασαν τα μάτς Μπορντό και Μάντσεστερ αντοίστιχα και για άλλη μια φορά πήγαμε και πήγατε ταμείο μπορείτε να πατήστε εδώ για να δείτε τα προγνωστικά που έδωσε ο λύκος και την ανάλυση των παιχνιδιών του σαββατοκύριακου καλα να περνάτε φίλες και φίλοι και τα λέμε σύντομα πάλι με νέα προγνωστικά που σας οδηγούν ταμείο 
morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις