Tαμείο ο λύκος με Εβερτον και κολωνία


Γειά σας φίλες και φίλοι κλείνουμε το σαββατοκύριακο  μας με ταμείο,βγήκε η δυάδα που σας έδωσε ο λύκος με ενδεικτική απόδοση  2.8  Κολωνία - Αμβούργο 1  3-0 και Εβερτον - Γουέστ Χαμ 1  2-0 ήταν τα παιχνίδια που σας πρότεινε ο λύκος πατήστε εδώ για να δείτε την ανάλυση των παιχνιδιών που έκανε ο λύκος και πατήστε εδώ για να δείτε τα γκόλ της Εβερτον ήδη ετοιμάζουμε τα προγνωστικά μας για Champions League και Europa League για ένα καινούργιο ταμείο μείνετε συντονισμένοι στο morebet.gr και φίλες και φίλοι να έχετε ένα καλό βράδυ και μια καλή εβδομάδα βρείτε μας και στο Facebook πατήστε εδώ για να δείτε την σελίδα μας 

morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις