Ο ΛΥΚΟΣ:Πρεμιέρα με προγνωστικά στοιχήματος για το σαββατοκύριακοΠρεμιέρα για τον λύκο προγνωστικά για το στοίχημα για το σαββατοκύριακο 

Ο λύκος ήρθε και είναι εδώ για να σας δώσει τα καλύτερα προγνωστικά για το στοίχημα πρεμιέρα για τον λύκο το σαββατοκύριακο που έρχεται και ο λύκος σας έφερε μια τριάδα απο Α γερμανία από Α Γαλλία και Α Ιταλία να δούμε ποια είναι τα παιχνίδια που σας προτείνει ο λύκος 

Α Γερμανίας
Βόλφσμπουργκ - RB Leipzig   1 

το παιχνίδι γίνεται την κυριακή 16/10/16 και ξεκινάει 18:30 το απόγευμα 

Α Γαλλίας 

Ρεν - Μπορντό  Χ

το παιχνίδι γίνεται την κυριακή 16/10/16 και ξεκινάει 16:00  το απόγευμα 

A Ιταλίας 

Φιορεντίνα  - Αταλάντα  Χ 

το παιχνίδι γίνεται την κυριακή 16/10/16 και ξεκινάει 13:30  το μεσημέρι 

Προτεινόμενος τρόπος παιξίματος 

παίζουμε το κάθε παιχνίδι μονό αποδεκτό (ανάλογα την εταιρία στοιχημάτων) και σε ένα δελτίο την τριάδα ,αν δεν περάσει η τριάδα μας και περάσει 2 ή 1 σημείο να έχουμε ένα μικρό κέρδος ή τουλάχιστον την μικρότερη απώλεια (αναλόγος με τα ποσοστά που θα στοιχηματίσουμε)

αυτά από τον Λύκο τα λέμε την επόμενη εβδομάδα ελπίζω να συναντηθούμε στο ΤΑΜΕΙΟ 


# Προγνωστικά για το στοίχημα # στοίχημα # δελτίο #προβλέψεις # σαββατοκύριακο # ποδόσφαιρο #λύκος #morebet.gr 

morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις