Πως η Βόλφσμπουργκ μας χάλασε 2 δελτία


Καλησπέρα φίλες και φίλοι
Πως η Βόλφσμπουργκ μας χάλασε 2 δελτία ,η  Βόλφσμπουργκ ήταν τελικά η αιτία που δεν πήγε ταμείο η πρόταση του "Λύκου" αλλά και της "διπλή ευκαιρίας" και έτσι πήγαμε κουβά το έχουμε ξαναπεί εδώ τα γράφουμε όλα και τις επιτυχίες μας και τις αποτυχίες μας άλλα ήμασταν πολύ κοντά ώστε να επαληθευτούν όλες μας οι προβλέψεις αλλά η Βόλφσμπουργκ έχασε απο την Leipzig 1-0 μέσα στην έδρα της σαφώς θα έχουμε και αποτυχίες χαμένα δελτία αλλά η πορεία μας είναι μεχρί στιγμής θετική για όσους μας ακολουθούν στο ταξίδι που ξεκινήσαμε προς την συνεχή επαφή με το ταμείο εμείς συνεχίζουμε μαζίς για καλύτερες προβλέψεις εδώ στο Μorebet.gr όλοι οι παίκτες γινόμαστε μια παρέα 
εδώ μπορείτε να δείτε τις προτάσεις που έδωσαν ο λύκος και η διπλή ευκαιρία 

morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις