Εχασε η Ιντερ χάσαμε και εμείς


Γειά σας φίλες και φίλοι 
Εχασε η Ιντερ χάσαμε και εμείς,ετσι  δεν πέρασε η δυάδα που σας δώσαμε για το europa league πατήστε εδώ για να δείτε την σχετική ανάρτηση  η ιντερ έχασε 3-1 ,έχανε στο ημίχρονο 2-0 μείωσε στο 71 2-1 αλλά 5 λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίκτες και μετά απο 1 λεπτό έγινε το τελικό 3-1 όπου μας χάλασε το δελτίο αφού το άλλο το παιχνίδι το πήραμε πολύ εύκολα η φιορεντίνα κέρδισε άνετα  5-1 αλλά εμείς συνεχίζουμε δυνατά μαζί σας με καλύτερες προβλέψεις 



morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις