Χηνάρια :6 X για σήμερα για το Europa League


Γεία σας φίλες και φίλοι 
για τους φίλους που αγαπάνε τα "Χηνάρια" σήμερα σας έχουμε 6 πιθανά χηνάρια πέρα απο τις προβλέψεις μας έχουμε και να σας πούμε και τον τρόπο παιξίματος παίζουμε το κάθε Χ μονό αποδεκτό και παράδειγμα με 2 ευρώ το κάθε παιχνίδι φυσικά ο καθένας θα στοιχηματίσει ή θα επενδύσει ανάλογα με τις δυνατότητες του και μπορείτε να παίξετε σε ένα δελτίο και τα 6 Χ με 0.50 λεπτά .Ας δούμε τώρα τα 6 πιθανά Χηνάρια για σήμερα στο EUROPA LEAGUE που σας προτείνουμε 

Fenerbahce - Feygenoord    X 
FC Astana - Young Boys     X
St.Etienne  - Anderlecht      X
Hapoel Beer Sheva - Southampton X 
FC Zurich - Osmanlispor FK  X
Steaua Bukarest - FC viliarreal  X

Να μην ξεχάσουμε να πούμε οτι αν πιάσουμε 2 Χ παίρνουμε το κεφάλαιο που στοιχηματίσαμε ενώ απο τα 3 Χ και πάνω ξεκινάμε να έχουμε κέρδος καλή μας επιτυχία και ραντεβού εδώ στο Morebet.gr 

-->
morebet.gr . Από το Blogger.
Προσοχή : Η σελίδα μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18+


οροι χρήσης σελίδας

Το morebet.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του.

Οι υπηρεσίες του morebet.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το morebet.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Livescore

Translate

Δημοφιλείς αναρτήσεις